Az Úszó Nemzet Program „nagyágyúi”, azaz Egerszegi Krisztina, mint a program nagykövete, Darnyi Tamás és Tóth Ákos, nyugalmazott TF tanszékvezető, folytatva az eddigi munkát, ismét útra keltek a héten, hogy személyesen győződjenek meg arról, minden tervszerűen halad az egyes helyszíneken.
Az elmúlt napokban az ország két sarkában, a dél-dunántúli régióban Mohácson kezdték a terepszemlét, majd az Észak-Alföldön Nyíregyházán zárták a túrát.
A úszásóra megtekintésén felül, szemügyre vették a felszereléseket, oktatási segédeszközöket, valamint mindkét uszodában konzultáltak az oktatókkal, szülőkkel és a gyerekekkel, hogy összesíthessék a visszajelzéseiket. Feladat pedig még bőven akad, hiszen a hamarosan közelgő nyári szünetig összegezni kell az elmúlt félév tapasztalatait, hogy a jövőben, az újabb települések csatlakozásához is minden feltétel adott legyen és menetrend szerint pöröghessen tovább a program.
Ami pedig a hagyománnyá vált csoportképeket illeti, Mohácson és Nyíregyházán sem maradhatott el a közös fotó a kicsikkel. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment